Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Cookie Policy

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor, Google

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Avdeling

IT

Hvem er vi?

 

IT er en av de største områdene i Svea Norge hvor det er totalt 46 ansatte. Utviklingsavdelingen er størst med 34 ansatte hvor omlag 20 jobber fra Bucharest i Romania. Ellers har vi en IT Operations avdeling med 6 ansatte, en QA avdeling og en prosjektavdeling. Vi jobber med ny teknologi og ser alltid på måter hvordan vi kan støtte bedriften med å finne enkle løsninger som gjør at alle kan jobbe raskere

IT Prosjekt jobber i hovedsak med kunderelaterte (eksterne) prosjekter, som oppstart/ implementering av nye kunder på tvers av våre forretningsområder og endringsbehov/ønsker på våre eksisterende kunder. Internt er avdelingen med på å gjennomføre prosjekter som forbedrer og effektiviserer prosesser i organisasjonen.  

 

Jobber du allerede i Svea ?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@svea.com