Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Svea og utvalgte partnere bruker informasjonskapsler og lignende teknologier for å sikre at du får en best mulig opplevelse på nettstedet. Hvis du samtykker til det, bruker vi informasjonskapsler for analytiske formål og markedsføringsformål.

Se retningslinjene våre for informasjonskapsler for å lese mer om informasjonskapslene vi bruker.

Du kan når som helst trekke tilbake og endre samtykket ditt ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver av nettsidene.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

På dette nettstedet bruker vi alltid informasjonskapsler som er strengt nødvendige, hvilket betyr at de er nødvendige for at nettstedet skal kunne fungere på riktig måte.

Hvis du samtykker til det, bruker vi også andre typer informasjonskapsler. Du kan gi eller trekke tilbake samtykket til ulike typer informasjonskapsler ved å bruke veksleknappene nedenfor. Du kan når som helst endre eller trekke tilbake samtykket ditt ved å klikke på lenken «Administrer informasjonskapsler» som du til enhver tid finner nederst på nettstedet.

Se retningslinjene for informasjonskapsler for mer informasjon om hva de ulike informasjonskapslene gjør, hvordan opplysningene din brukes, når de brukes etc.

Disse informasjonskapslene er nødvendige for at nettstedet skal fungere på riktig måte og er alltid aktiverte når du besøker nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler informasjon som hjelper oss med å forstå hvordan nettstedet brukes.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene brukes for å gjøre reklamer mer relevante for deg. I noen tilfeller leverer de også ekstra funksjoner på nettstedet.

Leverandører Youtube, Meta
Avdeling

IT

Hvem er vi?

 

IT er en av de største områdene i Svea Norge hvor det er totalt 46 ansatte. Utviklingsavdelingen er størst med 34 ansatte hvor omlag 20 jobber fra Bucharest i Romania. Ellers har vi en IT Operations avdeling med 6 ansatte, en QA avdeling og en prosjektavdeling. Vi jobber med ny teknologi og ser alltid på måter hvordan vi kan støtte bedriften med å finne enkle løsninger som gjør at alle kan jobbe raskere

IT Prosjekt jobber i hovedsak med kunderelaterte (eksterne) prosjekter, som oppstart/ implementering av nye kunder på tvers av våre forretningsområder og endringsbehov/ønsker på våre eksisterende kunder. Internt er avdelingen med på å gjennomføre prosjekter som forbedrer og effektiviserer prosesser i organisasjonen.  

 

Jobber du allerede i Svea ?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@svea.com