Avdeling

Salg

Connect

Hvem er vi?

Salgsavdelingen i Svea Norge består av 18 sultne selgere og ledere. Vårt mål er at det skal oppleves som en forskjell å være kunde av Svea. Uansett om du er kunde på finansieringsteamet, netthandel eller er partner av Svea, skal vår kunde oppleve at kundeforholdet har det lille ekstra.

Vi bruker mye tid internt på å forankre både strategi og mål for hvert av områdene våre. Det skal ikke være tilfeldig hvilken betjening du får fra nettopp din kontaktperson. Vi skal møte deg med et smil og et genuint ønske om å løse de behov eller utfordringer du står i. Sammen skal vi finne løsninger.

Det er viktig for oss å gjøre det mulig å bygge karriere i Svea. Skulle du komme inn til oss som nyutdannet og har lyst å bli god på salg og ledelse så skal vi gjøre det ytterste for at du skal nå målene dine. Selgere i Svea har budsjetter og for å nå disse er det aller viktigste at du selv virkelig har bestemt deg og legger inn hardt arbeid over tid. 
Det finnes ingen snarvei til å bli god i salg.

Det er viktig å ha det gøy på reisen. Det skal være en sammenheng mellom gode prestasjoner og høylytt feiring. Vi elsker å feire og ingenting er så fascinerende som et høyt presterende salgsmiljø som slår seg på brystet. Og vi er så gode, fordi i SVEA jobber vi sammen.

 

 

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger

Jobber du allerede i Svea ?

Bli med oss i rekrutteringen og finn din neste kollega.

email
@svea.com
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor