Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor, Google

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Avdeling

Svea Direkte

Hvem er vi?

Forbrukslån 

Hos oss arbeider vi med lån/sparing for privatpersoner. Vi tilbyr forbrukslån og sparekonto.

I dag er vi 8 stykker på teamet. Vi håndterer selv alt av kontakt med våre sluttkunder samt SVEA sine samarbeidspartnere, alt kredittarbeid før et lån utbetales samt oppfølging av dette i etterkant. Dette gjør at vi har en svært varierende arbeidsdag.

 

Svea Direkte Boliglån

Betalingsanmerkninger og inkasso er ingen hindring for lån hos oss. Vi refinansierer all gjeld med sikkerhet i bolig og gir kundene våre en ny start. Det er gøy og givende å kunne hjelpe kunder ut av en vanskelig økonomisk situasjon! Hver kunde er spesiell og vi samarbeider ofte på teamet for å finne best mulig løsning for kunden. Det er mye faglig kompetanse på teamet, noe som gjør at vi bruker hverandres kompetanse for å være best mulig. 

Jobber du allerede i Svea ?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@svea.com