Denne nettsiden bruker informasjonskapsler for å sikre at du får den beste opplevelsen.

Sammen med utvalgte partnere bruker vi informasjonskapsler eller lignende teknologier for å sikre at du får den beste opplevelsen på Teamtailor-nettstedet. Når det gjelder informasjonskapsler som ikke anses som nødvendige (som spesifisert i retningslinjer for informasjonskapsler), kan vi og våre utvalgte partnere bruke informasjonskapsler til følgende formål: tilpasset nettsideopplevelse, utvikle og forbedre produkter og i noen tilfeller for å presentere målrettet reklame som er basert på interessene dine. Du kan administrere eller deaktivere informasjonskapsler ved å klikke på «Administrer informasjonskapsler» nederst på hver nettside.

Velg hvilke informasjonskapsler du godtar

Når du besøker dette nettstedet, kan nettstedet lagre eller hente informasjon i nettleseren din, hovedsakelig informasjonskapsler. Denne informasjonen kan omhandle deg, preferansene dine eller enheten din, og brukes hovedsakelig for å få nettstedet til å fungere slik du forventer at det skal fungere. Informasjonen identifiserer deg vanligvis ikke direkte, men den kan gi deg en mer personlig nettopplevelse. Siden vi respekterer retten din til personvern, kan du velge å ikke tillate enkelte typer informasjonskapsler. Nedenfor ser du en oversikt over ulike kategorier av informasjonskapsler som kan plasseres, og som du fritt kan endre. Blokkering av enkelte typer informasjonskapsler kan imidlertid påvirke opplevelsen din av nettstedet og tjenestene vi tilbyr.

Disse informasjonskapslene er nødvendige, og må godtas for å bruke dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor

Disse informasjonskapslene samler data om hvordan besøkende bruker dette nettstedet.

Leverandører Teamtailor, Google

Disse informasjonskapslene gjør det mulig for nettstedet å huske valgene du gjør og levere forbedrede og mer personlige funksjoner.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er mer relevante for deg og interessene dine.

Avdeling

Finans

Hvem er vi?

Finans avdelingen er oppdelt i henhold til våre tjenster; fakturakjøp, factoring og billing/kontraktsfinansiering .

Factoring

Vi jobber med topplinjefinansiering gjennom factoring og Business Credit ut mot bedriftsmarkedet. Alle har en egen kundeportefølje te følger tett opp. Risikovurdering og reskontrohåndtering er en konstant utfordring hvor man lærer noe nytt hver dag. En avdeling med flotte folk, godt samhold og mye humor.

FakurakjøpBilling

Vi leverer tekniske og finansielle tjenester til kunder innen Telecom eller andre bransjer med mye kundedata og store kundevolum.

Våre kunder er av det utålmodige slaget, og vil alltid lete etter det siste eller være en utfordrer i markedet.

Kontraktsfinansiering bistår våre kunder med å finansiere deler av kontrakten selskapet har med sin kunde for at selskapet skal kunne vokse, og ta inn nye kunder uten for mange emisjoner etc.

Vi har nyutviklede digitale kundereiser mot sluttkunder, slik at mange av våre prosesser er digitale og automatiserte.

Liker du å jobbe med stadig nye utfordringer, høyt tempo men likevel ha god kontroll og orden så er Billing avdelingen ditt beste alternativ.

 

Jobber du allerede i Svea ?

La oss rekruttere sammen og finne din neste kollega.

@svea.com